Θέλω και από εδώ να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές του δεύτερου ετήσιου επιστημονικού συμποσίου με αντικείμενο την Κοσμοσυστημική Γνωσιολογία για την άψογη οργάνωση και το υψηλό επίπεδο των ανακοινώσεων και του διαλόγου.

Τους υπευθύνους της Ακαδημίας Κοσμοσυστημικής Γνωσιολογίας που υπό την υψηλή ευθύνη του Προέδρου της Κων/νου Δούνα οργάνωσαν και έφεραν σε πέρας το όλο εγχείρημα με παραδειγματικό τρόπο.

Τους δεκαέξι εισηγητές οι οποίοι με τις βαθυστόχαστες όσο και υψηλού επιπέδου ανακοινώσεις τους κατέθεσαν έναν γόνιμο προβληματισμό σε πλήθος επιμέρους πεδίων της κοσμοσυστημικής επιστήμης.

Αξίζει να ειπωθεί ότι επτά από τους δεκαέξι εισηγητές ήσαν νέοι μεταπτυχιακοί ή διδάκτορες των οποίων οι ανακοινώσεις εντυπωσίασαν τους ακαδημαϊκούς επιστήμονες που παρευρίσκοντο.

Ευχαριστώ επίσης όλους όσους παρακολούθησαν τις εργασίες του Συμποσίου οι οποίοι ήσαν πολυάριθμοι αλλά και απαιτητικοί έναντι των εισηγητών.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των συντελεστών του Συμποσίου τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους του Φ.Σ. Παρνασσός, προεχόντως δε τον Πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντινόπουλο ο οποίος παραχώρησε τους χώρους του σημαντικού αυτού πολιτιστικού ιδρύματος και περιέβαλε με την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τις εργασίες του Συμποσίου. Ο εναρκτήριος λόγος του αποτέλεσε για όλους εμάς πηγή αισιοδοξίας και υπόσχεση συμπαράστασης για το μέλλον.

Αθήνα, 10.12.2022

 

- Διατηρείται το δικαίωμα αναδημοσιεύσης του παρόντος άρθρου σε οποιοδήποτε μέσο, με απαραίτητη προϋπόθεση να αναγράφεται η παρούσα ιστοσελίδα και ο συγγραφέας ως πηγή. -

Κοινοποίηση: