Όλα τα βίντεο του συμποσίου περιλαμβάνονται στην παραπάνω λίστα αναπαραγωγής (playlist).

Η Ακαδημία Κοσμοσυστημικής Γνωσιολογίας διοργάνωσε το 3ο Επιστημονικό Συμπόσιο με αντικείμενο την Κοσμοσυστημική Γνωσιολογία και βασικό εισηγητή τον θεμελιωτή της, Καθηγητή Γιώργο Κοντογιώργη, το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή 8/12/2023 και το Σάββατο 9/12/2023 στην αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Στόχος των Συμποσίων είναι να δοθεί η ευκαιρία στους φίλους της Ακαδημίας να παρουσιάσουν τα πορίσματα των εργασιών τους, φιλοδοξώντας να εγκαινιαστεί ένας διευρυμένος διάλογος αναφορικά με την κατανόηση της Κοσμοσυστημικής Γνωσιολογίας και την ανάδειξη της συμβολής της στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι. Ειδικότεροι στόχοι είναι ο προσδιορισμός της ιδιοσυστασίας της ως συνολικό γνωσιολογικό εγχείρημα και ειδικότερα ως καθολική Κοινωνική Επιστήμη, η αποσαφήνιση της διαφοροποίησής της από τα θεωρητικά σχήματα της νεοτερικότητας μέσα από κριτικές και συγκριτικές προσεγγίσεις καθώς και η δημοσίευση των εισηγήσεων που θα αξιολογηθούν ως επιστημονικά άρτιες.

c-symposio-programma-1

- Διατηρείται το δικαίωμα αναδημοσιεύσης του παρόντος άρθρου σε οποιοδήποτε μέσο, με απαραίτητη προϋπόθεση να αναγράφεται η παρούσα ιστοσελίδα και ο συγγραφέας ως πηγή. -

Κοινοποίηση: