Ο Γ.Κοντογιώργης στις 27 Ιουνίου 2015 για τις εξελίξεις μετά την απόφαση της κυβέρνησης να διεξαγάγει δημοψήφισμα στις 5/6/2015: Η μοναρχική φύση του πολιτεύματος απαγορεύει στην κοινωνία των πολιτών να έχει άποψη για τη μοίρα της. Το συμφέρον της το καθορίζει αποκλειστικά ο πρωθυπουργός.

Πώς σύσσωμη η ολιγαρχική κομματοκρατία οδηγεί την χώρα στην αφάνεια.  Γιατί κάθε νέα κυβέρνηση παραδίδει εκ συστήματος στους διαδόχους της μια Ελλάδα μικρότερη. Το καθεστώς δεν είναι ιάσιμο. Επί δύο αιώνες καταστρέφει συστηματικά τον ελληνισμό. Ή θα καταρρεύσει, συσσωρεύοντας αδιέξοδα και παρασύροντας τη χώρα στον όλεθρο, ή θα ανατραπεί. Εάν δεν μας αδειάσουν, όλοι μαζί, την ύστατη στιγμή  τη “γωνιά”, για να ξεβρωμίσει ο τόπος, η κοινωνία θα αναγκασθεί να δράσει, εν απελπισία, να ανατρέψει το καθεστώς της λεηλατικής κομματοκρατίας και του δυναστικού κράτους, πριν μεταβάλουν τη χώρα σε χώρο, πριν την “ιμιοποίηση” της Ελλάδας. 

- Διατηρείται το δικαίωμα αναδημοσιεύσης του παρόντος άρθρου σε οποιοδήποτε μέσο, με απαραίτητη προϋπόθεση να αναγράφεται η παρούσα ιστοσελίδα και ο συγγραφέας ως πηγή. -

Κοινοποίηση: