Παρέμβαση του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη, στις 8.2.2013, στην εκπομπή “Life” και στην δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου. 

Του Νίκου Γεωργαντζά,
 Α’) Μία απάντηση των Ισπανών στο ανθελληνικό, σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο Ελλάδος και ΚύπρουΈνα συγκινητικό βίντεο, το οποίο ευχαριστεί την Ελλάδα, για όσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα, έφτιαξε μία ομάδα από ισπανούς μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών τους. Το βίντεο, το οποίο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στην χώρα μας έχει τίτλο: «Ευχαριστούμε Ελλάδα, κληρονομιά μας» και απεικονίζει τα επιτεύγματα της χώρας μας σε γλώσσα, επιστήμες και τέχνες.

Είναι όλα εκείνα τα οποία το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο της Ελλάδος και της Κύπρου μισεί και αφανίζει με ένα απύθμενον πάθος. Είναι ακριβώς η γλώσσα, οι επιστήμες και οι τέχνες που δημιούργησε ο ελληνικός μας κόσμος, όταν φυσικά ζούσε μέσα σε ένα άλλο, ελληνικό κοινονικο-οικονομικό-πολιτικό κοσμοσύστημα (http://contogeorgis.blogspot.com/), που δεν είχε τίποτα να κάνει με το σαθρό πολιτικό σύστημα της άρδην ανθελληνικής, από την εποχή του Ιωάννου Κωλέττη –που εισήγαγε τη φαυλοκρατία στην Ελλάδα– και του Όθωνος-Φρειδερίκου-Λουδοβίκου, πρίγκιπος της Βαυαρίας, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική κομματοκρατία στην Ελλάδα και στην Κύπρο της μεταμοντέρνας μας προσωρινότητος, των 2 (δύο) δηλαδή χωρών, γιά την βιωσιμότητα των οποίων μάχεται και πολεμά το ελληνικόν μας έθος και έθνος. 

“GRACIAS, GRECIA” Nuestra herencia HD
Un video de la Asociación Murciana de Profesores de Latin y Griego

Β’) Ένα πάρα πολύ ωραίον και ωριαίον ξεκαθάρισμα θέσης από τον Δρ. Γ. Δ. Κοντογιώργη

Ο “λαϊκισμός” του αποκλεισμού και της εξαθλίωσης της κοινωνίας

Δρ. Γ. Δ. Κοντογιώργης: Παρέμβαση στο Πρωινό ΑΝΤ1 – 6.2.2013

- Διατηρείται το δικαίωμα αναδημοσιεύσης του παρόντος άρθρου σε οποιοδήποτε μέσο, με απαραίτητη προϋπόθεση να αναγράφεται η παρούσα ιστοσελίδα και ο συγγραφέας ως πηγή. -

Κοινοποίηση: